مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات آپارتمان

باسلام من مدیر آپارتمان 10 واحدی هستم به تازگی اقدام به ایزوگام پشت بام کردیم یکی از واحدها اظهار می‌دارد که من 6 ماه تو این ساختمان اومدم لذا هزینه ایزوگام شامل من نمی‌شود میگوید مشکل ایزوگام برا دوسال پیش. آیا ادعای ایشون وجاهت قانونی دارد؟ و عنوان می‌دارد که مبلغ ایزوگام اقساط 10 ماهه میدم.آیا این حرف ایشون هم وجاهت قانونی دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مطلقا . هزینه ایزوگام بر عهده خریدار جدید است زیرا درست است که خرابی ایزوگام ، مربوط به قبل از خرید اپارتمان میباشد ولی خریدار جدید با توجه به خرابی ایزوگام ، اپارتمان را خریده است و فروشنده هم با اطلاع به
مشکلات ایزوگام ، اپارتمان خود را به قیمت کمتر فروخته است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
هزینه ایزوگام با توجه به اینکه پشت بام مشاع تلقی میگردد بر عهده کلیه مالکین خواهد بود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-باتوجه به قانون تملک آپارتمان‌ها هزینه قسمت های مشترک برعهده کلیه مالکین است پشت بام هم جز مشاعات است و نمی‌توان از پرداخت هزینه خودداری کند-درصورت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
خیر در پرداخت هزینه های مشاعات هرچند مربوط به گذشته باشد سهیم می باشد