مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف

سلام و سپاس جهت راهنمایی. ساختمانی که روبروی منزل ما است قبلا یک شرکت بود که هر روز در ساعت اداری تعطیل میشد. ولی با تخلیه شرکت به یک مسافرسرا تبدیل شد و ما دیگر امکان بازکردن پنجره را نداریم. چون همیشه در جلوی پنجره های واحد ها آقایان ایستاده اند. من و خانواده ام از این بابت خیلی اذیت میشیم. آیا در قانون راه برخوردی با این گونه مزاحمت ها هست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر احداث پنجره غیر مجاز نباشد ، در بازکردن آنها مجاز هستند.