مشاوره حقوقی رایگان - پنجره همسایه مشرف به خانه و حیاط

سلام مادر یزد ساکن هستیم در کوچه ای بن بست و خانه ای شمالی همسایه روبروی ما خانه ای جنوبی دار ولی تمامی شیشه رفلکس دارد هم در اتاق و هم در پاگرد پله پنجره ها نیز باز میکنن این شیشه ها دقیقا به اتاق خواب ما دید دارد و ما نیز بخاطر گرما مجبور به باز کردن پنجره هستیم همه همسایه های کوچه که خانه جنوبی دارن شیشه مشجر دارن و از طرفی جلو پنجره ها اهن گذاشتن که وقتی باز هم شد از دو طرف دید به خانه ای نباشد راهنمایی کنید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بین شما و آنها کوچه است ، قانونیه در غیر این صورت غیر قانونی