مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار

سلام. من یک قرارداد 3 ماه با یک شرکتی بستم و یک ماه رفتم سر کار و بعد استعفام رو نوشتم. ولی با استعفا من موافقت نشد. مبلغ 10 تومن موقع قرارداد سفته صحت انجام کار دادم بهشون. محیط کار برایم خیلی بده و به من فشار میاد. دیگه نمیخوام برم سر کار. بعد میگن باید 5 تومن بدی برای آموزشی که دادیم. ولی اصلا آموزش نبوده فقط چند تا فایل صوتی. میخواستم ببینم اگر دیگه نرم سر کار، سفتم رو میزارن اجرا و صحت انجام کارم نقض میشه؟ حقوق این یک ماه هم نگرفتم..

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام، اگر سر کار نروید و استعفای خود را کتبا اعلام کنید و درخواست استرداد سفته ها رو بدید نمی توانند سفته ها را اجرا بگذارند. برای مشاوره رایگان و توضیحات بیشتر تماس بگیرید
09127672336 علیدادی