مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت

با سلام. بنده چند سال پیش یک دستگاه موتورسیکلت به یکی از اقوام فروختم و ایشون کماکان با پلاک بنده اقدام به تردد میکنن و جریمه به نام من صادر میشه.
الان که برای خرید موتور سیکلت جدید اقدام کردم، برای سند زدن ظاهرا باید تمام خلافی های گذشته صفر بشه.
ایشون هم با توجه به تذکرهای مکرر، هیچ اقدامی نمیکنن و کار ما به مشاجره و دعوا کشید.
راهنمایی بفرمایید من به چه صورت باید اقدام کنم برای توقیف این موتور سیکلت؟