مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست استرداد طلا

با سلام و عرض ادب.
خانوم بنده رفته مهریه را اجرا گذاشته. من هم دادخواست الزام به تمکین دادم و رای رو گرفتم. بعدش هم رفتم دادخواست استرداد طلاهام رو دادم. خانومم بدون اجازه من طلاها رو تعویض کرده. البته نه همه طلاها نصفش رو تعویض کرده با طلای جدید. دادگاه بدوی استناد کرده به ماده 803 قانون مدنی و رای رو به نفع خانومم صادر کرده. بنده اعتراض کردم و لایحه گذاشتم تو دادگاه تجدید نظر هم رای به نفع خانومم اومد. میخواستم ببینم راهی داره که این طلاها رو بتونم ازش بگیرم؟ چون نزدیک به 100میلیون طلا هست
ممنون میشم جوابم رو بدین.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر به جهت اینکه هبه است و باید عین مال موجود باشد تا قابل رجوع باشد