مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا و جهیزیه توسط زوج

بنده در سال 94 ازدواج کردم و‌ بعد از حدود یکسال متوجه شدم‌ همسرم‌ به دروغ گفته و اهل مشروب و سیگار و قاچاق دارو هست
چندین مورد مرا کتک‌ زده که برگه پزشک قانونی وجود داره همچنین ایشان بنده را فریب داده ازدواج‌ دوم‌ ایشان هست در صورتیکه ازدواج سوم بود
همچنین در طلاق قبلی ایشان مدرک پزشکی دال بر بیماری اختلال شخصیتی و روانی وجود دارد
خلاصه اینکه بنده در تاریخ 11/5 /1400 به علت اینکه امضای مرا به عنوان ضامن ماشین گران قیمت که به صورت اقساطی بود جعل کرده و و اون زمان ایشون تهران بودم و من اصفهان
متوجه شدم که جعل کرده و مرا فریب داده بابت اینکه میخواهم ماشین رو به نام‌تو‌ بزنم
بنده به علت اینکه میدانستم اگر برگردد دوباره مرا کتک میزند فقط وسایل شخصی و مقداری جهیزیه که آورده بودم را برداشتم و منزل را ترک‌ نمودم‌
اکنون ایشان شکایتی کرده علیه من که وسایل او را بردم و مقدار 670 میلیون طلا هم از این خانه بردم و مقداری فاکتور طلا هم ارائه کرده
من فیلم‌ جهیزیه ازدواج قبلیم را دارم و‌ تمام وسایلی که بردم مشخص است مال من است
و‌ همچنین خواستار استرداد لباسهایی شده که برای من خریده که وظیفه شوهر بوده ‌
سوال من این است که آیا صرفا با ارائه فاکتور میتواند ثابت کند من طلا ها برداشتم چون طلاهای منو رو ازم گرفت بابت خرید ماشین و اصلا مقدارش حدود 80 میلیون بود نه 670 میلیون‌
خواستم بپرسم آیا صرفا با ارائه فاکتور میتواند ثابت کند من طلاهایی که وجود داره رو برداشتم ؟ همچنین در آخرین کتکی که منو‌ زد در جلوی مامورین کلانتری بود که اکنون به حکم‌وثیقه آزاد است و در رابطه جعل عنوان‌ هم شکایت نموده که در آن نیز به حکم‌ وثیقه آزاد است

پاسخ ها :

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام تمام مواردی که فرمودیم رو به شعبه دادسرا بیان نمائید و پرونده کیفری که شما علیه ایشان مبنی بر جعل مطرح کردین و دفاع نمایید با توجه به اینکه شما این پرونده رو مطرح کردین ایشان بر علیه شما شکایت واهی کردن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به صرف وود فاکتور نمیتواند نمیتواند علیهرشما اقدامی کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به صرف فاکتور شکایتش اثبات نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به صرف داشتن فاکتور شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف فاکتور داشتن موجبات شکایت را فراهم نخواهد نمود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر می بایست ربایش طلا را به شما با دلایل قابل قبول، منتسب نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،صرف فاکتور دلیل ربایش شما نیست باید انتساب این عمل به شما را ثابت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر فاکتور طلاها به اسم همسر شما باشد و زوج بتواند اثبات نماید که طلاها را شما برداشته اید ، ممکن است محکوم بشوید و