مشاوره حقوقی رایگان - جریمه شهرداری

با درود. یک آپارتمان اداری به من ارث رسیده که پدرم 30 سال پیش خریده و سند 154 متر خورده، پایان کار هم دارد.
اخیرا شهرداری ادعا کرده ملک اداری است و باید 3 باب پارکینگ داشته باشد. (یک باب دارد)
در روند تشکیل پرونده گفتند، در پایان کار قدیمی نوشته 40 متر از 154 متر اعیان و بالکن است و باید جریمه این تخلف را بدید. (حدود 300 میلیون تومن)
آیا شهرداری می تواند چنین جریمه ای طلب کند؟ حال آن که سازنده 40 سال پیش خلاف کرده و حتما جریمه اش را هم داده که پایان کار گرفته.
تشکر.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. اگر پابگیانکار شامل کل بناها باشد جریمه ای نباید بدهید. و اگر جریمه ای در کار باشد باید به نرخ زمان تخلف محاسبه شود. موفق باشید