مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی و ثابت کردن نزول

سلام. بنده از یک نفر 4 میلیون نزول کردم بعد چند سال اومد یک چک سه میلیونی تومان گرفت بابت نزول هایش و دو بار هم پرداخت نقدی داشتم. اما به دلیل مشکلات نتونستم پرداخت کنم. الان بعد از ده سال چک اولیه رو برگشت زده و جلوی حقوق بازنشستگیم رو بسته و چک دوم رو هم جداگانه اقدام کرده. سوالم این هست که بابت 4 میلیون که حسابم رو بسته و قرار شده به حسابش واریز بشه کار دیگری هم میتونه بکنه؟ بابت چک دوم از طریق همون حقوق بازنشستگی میتونه اقدام بکند؟ من چجوری میتونم ثابت کنم که اساسا پول نزول بوده. خواهش میکنم از دوستانی که جواب می دهند در حدی باشه که من بفهمم. باسپاس از لطف همه عزیزان و دست اندرکاران این سایت مفید.

پاسخ ها :

چک برگشتی بابت نزول برگشت چک بابت نزول اثبات پول نزول مسدودی حقوق برای چک برگشتی پول نزول نزول چک برگشتی چک