مشاوره حقوقی رایگان - اقساط معوقه وام

سلام.
تسهیلات اشتغال روستایی صندوق توسعه ملی گرفتم. اقساط شش ماه یک بار هستش. یک دونه رو پرداخت کردم. دومی هم سررسیدش 99/06/27 هستش. ولی فعلا مقدور نیست. از اینور هم باید استعلام از بانک مرکزی بگیرم برای یک اداره.
میخواستم ببینم اگه استعلام بگیرن این اقساط رو به عنوان معوقه من تو سیستم بانک مرکزی نشون میده یا نه؟ یا اینطوری نیست و زمان برای پرداخت دارم؟ چطوری هست؟ اگر راهنمایی کنید، ممنون میشم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.