مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک به همسر

با سلام و وقت بخیر.
اگر همسرم بخواهد آپارتمانی را در قرارداد فی مابین به من بدهد، آیا این قرارداد معتبر است؟ به امضا شاهد نیاز دارد؟ اگر شاهد خواهر و دامادم باشد معتبر است؟ در متن قرارداد باید آپارتمان را به من واگذار کند یا هدیه کند یا چیز دیگری؟

پاسخ ها :

واگذاری ملک به همسر با قرارداد شهود در قرارداد واگذاری ملک واگذاری ملک به همسر انتقال ملک به همسر هبه ملک به همسر انتقال ملک