مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت

با عرض سلام و خسته نباشید.
من چندین سال پیش بدون این که از عواقب آن مطلع باشم، به شرکتی وکالت محضری داده ام تا از مدرکم برای رتبه بندی شرکتی استفاده کند. در آن تعهدنامه محضری به طور شفاف بیان شده است که من هیچ گونه تعهدی نسبت به سود و ضرر و زیان و تعهدات شرکت از لحاظ خصوصی، حقوقی، کیفری، مالی، مالیاتی و سایر موارد ندارم. اما چند وقتی هست که به علت پرداخت نشدن مالیات شرکت مذکور اداره مالیاتی تمامی حساب اینجانب را مسدود کرده و از عواقب بعدی آن نیز اطلاعی ندارم. بنده برای شکایت از این شرکت و باز کردن حسابم باید چگونه اقدام کنم؟
ممنون از پاسخ شما.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سند عدم تعهدات مالی شما در مقابل اشخاص ثالث اثر ندارد باید اقدام قضایی کنید