مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت

خسته نباشید من یک سال پیش مدرکمو برای رتبه بندی به صورت وکالتی داده ام و در اون وکالت نامه قید شد که من فقط عضو هئیت مدیره باشم ولی الان سمت من در اون شرکت مدیر عامله و از من کد بورسی میخوان من چه کاری باید انجام بدم؟؟میتونم از اون شرکت خارج بشم یا باید مدت تعهدی که دادم تمام بشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید قرارداد تان با شرکت به چه نحوی بوده است ، چرا که مطابق قرارداد عمل خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان حقوقی نیست و باید روند اداری را طی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اشتباه کردید
طبق قانون شما به عنوان مدیرعامل نسبت به تمام بدهی های مالیاتی شرکت به اداره دارایی و بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی مسئولیت تضامنی خواهید داشت و

شما باید از شرکت خارج شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مطابق اساسنامه شرکت اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسیار کار پر تهدید و پر آسیبی انجام دادید معمولا این قبیل اقدامات با بدهی های فراوان مواجه میگردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر راهی هست از شرکت خارج شوید معمولا این قبیل کارها بسیار پر مسئولیت است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کسی که به بهش وکالت دادی شکایت کلاهبرداری بکن و کد بورسی نده و طی سه اظهارنامه رسمی به اداره ثبت شرکتها و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و رییس هییت مدیره شرکت بنویس که چون من را بدون اراده خودم مدیرعامل معرفی کرده اند صورتجلسه مربوطه عیر قانونی است و من در شرکت مزبور هیچ سمتی ندارم.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است ضمن تشکیل مجمع از شرکت خارج شوید