مشاوره حقوقی رایگان - طلاق عسر و حرج

سلام.
بنده 4 ساله که ازدواج کردم. شوهرم با دو تا زن متاهل و یک خانوم مجرد چت داشته. محتوای چت ها عاطفی و قرار ملاقات هست!
گفتن با این چت‌ها نمیتونم رابطه نامشروع را اثبات کنم ولی میخوام بدونم این چت‌ ها میتونه سوء رفتار شوهرم رو نشون بده و تقاضای طلاق عسر و حرج کنم؟
در عین حال ایشون کلا قصد بچه‌ دار شدن رو ندارند و حتی توی چت با یکی از خانم‌ ها گفته.
خواهشاً پاسخ بدین که عکس این چت ‌ها و این که قصد بچه ‌دار شدن رو ندارند، دلیل بر طلاق عسر و حرج میشه؟
کلا از اول ازدواج شوهرم همین طوری بود ولی بنده الان تونستم مدرکی گیر بیارم.
خواهشا پاسخ بدین. من واقعا نمیتونم با همچین مردی زندگی کنم. دیگه خسته شدم. هرشب کابوس خیانت میبینم و افسردگی گرفتم.

پاسخ ها :

دنا شهرکانی علیزاده

سرکار خانم دنا شهرکانی علیزاده :

قانونا باعث عسر و حرج نیست! اما طی یک پروسه طولانی و در کنار عوامل دیگر امکان اثبات عسر و حرج وجود دارد