مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت در خصوص داشتن فرزند

با سلام
من 6 سال هست که ازدواج کردم. در ابتدا و در دوران عقد شوهرم در مورد فرزند داشتن صحبت میکردند اما الان اصلا راضی نیستند که فرزند داشته باشیم و میگن اگر فرزند‌ میخوای جدا شو. میخواستم ببینم میتونم حق و‌ حقوقمو‌ کامل بگیرم و درخواست جدایی بدم؟ تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
حق و حقوق شما منافاتی با این مسائل ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حق و حقوق شما ارتباطی به طلاق ندارد
الانم می توانید بگیرید
و بستگی به درامد ایشان دارد و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به نظر توافقی اقدام کنید بهتر است حقوق مالی شما جدای از بحث طلاق قابل مطالبه است...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مهریه قابل مطالبه است و باید درخواست اجرای مهریه را در اجرای
ثبت مطرح نمایید

و برای اقامه دادخواست طلاق یک طرفه ، زوجه باید دلیل داشته باشد و
و زوجه باید به عسر و حرج یا به شروط مقرر در عقدنامه استناد نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه
اما زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و.....