مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو با سند

سلام. ما دو سال پیش با یک نفر دعوا کردیم. اون ها مقصر شدن و قاضی دیه صادر کرد. چند ماه پرداخت نکردن. ماشین اون رو توقیف کردیم. بعد از چند روز ماشین رو با سند آزاد کردن. آیا این کار میشه؟

پاسخ ها :

ابراهيم حیدری

جناب آقای ابراهيم حیدری:

سلام وقت شما بخیر وقتی درازا پرداخت دیون مالی توقیف می‌شود طبق قانون اجرای احکام ابتدا کارشناسی وسپس فروخته میشود و ازمحل آن دین شخص پرداخت میشود شما باید به اجرای احکام مراجعه کنید وعلت را جویا شوید