مشاوره حقوقی رایگان - سند در رهن

با عرض سلام. من سال 96 یک خودرو تیبا صفر از نمایندگی با طرح ثبت نام و تحویل کلید، خرید کردم. بعد از مدتی کارت ماشین با کارت سوخت و بیمه را پست برایم آورد. برگ سبز هم با قید در رهن کمپانی نمایندگی، برایم پست شد. حالا همین برگ سبز اصلی هست یا باید برگ سبز دیگری داشته باشم؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

همون برگ سبز اصلیه ولی بعد از اتمام اقساط میتونین به نمایندگی مراجعه کنین و برگ سبز دیگری دریافت کنین که روش قید(در رهن کمپانی نمایندگی) نوشته نشده باشه