مشاوره حقوقی رایگان - صدور شناسنامه نوزاد با نام خانوادگی مادر

با سلام.
در صورت توافق والدین نوزاد ( اگر در شروط ضمن عقد هم حق فامیلی نوزاد برای مادر باشد. )
این امکان وجود دارد که فامیلی مادر برای نوزاد گذاشته شود؟

پاسخ ها :

صدور شناسنامه نوزاد با نام خانوادگی مادر صدور شناسنامه فرزند به نام مادر گرفتن شناسنامه فرزند به نام مادر ثبت فامیل مادر برای فرزند نام خانوادگی نوزاد نام خانوادگی شناسنامه ثبت احوال