مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارث پدری از نامادری

با سلام وخسته نباشید. اینجانب یکی از 8 فرزندی هستم که چندی پیش پدرمان فوت کرده. البته پدر ما زن دیگری گرفت و زن نزد ما سوگند خورد که بچه دار نشود. البته زن پدرم حدود 50 سال سن داشت. و پدر مرحومم 60 سال سن داشت. ولی بعد از یک الی دو سال، زن پدرم به زور و به خاطر ارث، فرزن دار شد. آن زمان که پدرم میخواست زن بگیرد، 3 دانگ خانه را به نام او کرد. ولی او با فرزند دار شدن وقتی پدرم از پا افتاده شده، به زور کتک و اذیت، پدرم را وادار کرده تا دور از چشم ما و با هماهنگی دامادش 3 دانگ دیگر خانه را به نام دخترش یعنی نا خواهری ما کند. البته علت سکته و از کار افتادن پدرم و به خاطر قرص تقویت قوای جنسی که به پدرم داده بود و با هماهنگی عمه من، از زمین های کشاورزی مقداری فروختن و به ما چیزی نگفته بودند. زن پدرم به زور و اذیت پدرم را وادار کرده تا چاه و زمین های خود راب فروشد و پولش را برای خود پس انداز کند. بعد از فوت مشکوک پدرم، که به گفته او آب در گلویش پرید و فوت کرد، هم صاحب خانه شود و هم پس اندازی برای خود داشته باشد. در ضمن ما از روی سادگی فقط در خانه کاغذ ازدواج وارث را برای پدرم نوشتیم. ولی او با تغییر دادن متن مهریه و غیره به محضر رفته و محضری کرده. در ضمن بگویم پدرم بی سواد بود. حال ما 8 فرزند چگونه میتوانیم سهم خودمان را از این شیاد بگیریم؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. بفرمایید که اگر وکیل بگیریم آیا میتوان ارثمان را از او بگیریم یا نه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد که کاری از شما ساخته نیست و پدر مرحوم شما در زمان زنده بودن خود اموال را به ایشان منتقل کرده است و چیزی تحت عنوان ارث باقی نمانده که بخواهید در مورد آن ادعایی داشته باشید