مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از نامادری

سلام. بنده پسر ارشد یک خانواده هستم که پدرم از نامادری دو پسر دیگر نیز دارد. پدرم پیر است و به تازگی متوجه شدم نامادری با بدگویی و اختلاف انداختن بین من و پدرم خانه پدری را به نام خود زده تا من را از سهم الارث محروم کند. آیا بنده میتوانم در این خصوص ادعا یا شکایتی داشته باشم؟

پاسخ ها :

مطالبه سهم الارث پدر از نامادری مطالبه ارث پدری از نامادری مطالبه ارث پدری ارث پدری ارث پدر سهم الارث ارث