مشاوره حقوقی رایگان - تقسيم سود مشاركت

با سلام.
من با همراهی 5 نفر دیگر 32.5 میلیون پول جمع کردیم که گوسفند پرورش بدهیم که سهم من 8.5 میلیون، یکی 4 میلیون و 4 نفر دیگر 5 میلیون بود. اکنون که زمان تقسیم سودها شده در نحوه پخش آنها به مشکل برخورده ایم. تمام گوسفندها جمعا 39 میلیون فروخته شد و یک میلیون هزینه علوفه و درمان انها کردیم. به انضمام آنکه خودم بدون کمک آنها سه ماه مراقب گوسفندها بوده ام. اکنون موقع توضیع سود من میگویم به سبب انکه گوسفندها را نگه داشته ام، باید حقوقی دریافت کرده و سود باقی مانده تقسیم شود که دیگران مخالفند. میخواستم روند قانونی آن را بدانم.
با سپاس

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام پس از اثبات شرکت بین خود سود شما به نسبت آورده تان محاسبه و قابل دریافت است منتهی با توجه به اقداماتی که برای نگهداری گوسفندان نموده این شما مستحق عمل و مزد و اجرت خود هستید