مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساطی خلافی خودرو

با سلام. من راننده تاکسی هستم. به خاطر بی حجابی مسافر، ماشینم رو بردن پارکینگ. الان تعهد دادم ولی برای ترخیص خودرو باید خلافی بدم. خلافی ماشینم 900 تومان هست. من ندارم میگن قسطی هم فقط باید بالای 1میلیون باشه. آیا راهی هست که بتونم قسطی بدم یا نصفش رو بدم که ماشینم آزاد بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اینکار ازطریق مراجعه به اداره راهنمایی ورانندگی ودرمیان گذاشتن مشگلتان با مسئول اینکار دقت کنید ریاستی که اجازه اینکاررادارد مثل رئیس اداره