مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو اتاق تعویض

با سلام. بنده یه خودرو شورلت خریداری کردم و بعد از انتقال سند با توجه به این که بعد از دو ماه، زمانی که با برگ وکالت به تعویض پلاک مراجعه کردم هنگام بازدید متوجه شدن که شماره اتاق ماشین دستکاری شده و خودرو اتاق تعویض می باشد. بعد از مراجعه به راهنمایی رانندگی و بازدید، دستور دادن که یا باید خودرو اسقاط بشه یا برای پیگیری به پلیس اگاهی مراجعه کنم. با توجه به این که ارزش ماشین در این بازه زمانی دو برابر شده و در این مدت من چندین میلیون طبق فاکتور موجود، خرج ماشین کردم. میخواستم بدونم از چه طریقی اقدام کنم؟ با توجه به این که قولنامه ای نوشته نشده، آیا میتونم ضرر و زیان بگیرم و پول ماشین رو زنده کنم یا خیر؟ در ضمن فروشنده از این که ماشین دستکاری شده و غیرقابل نقل و انتقال هست در جریان بوده و با آگاهی کامل این کار رو انجام داده.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

کاملا شکایت کنیداگر درست پیش بروید میتوانید به حقوق خودبرسید
درصورت لزوم تماس بگیرید