مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک توسط بانک

باسلام. اینجانب حدود ده سال قبل، از بانک مبلغ 30 میلیون تومان وام قسطی گرفتم. به دلیل ورشکستگی نتوانستم اقساط آن را پرداخت کنم و بانک در سال 1396بدون حضور بنده و یا هیچ خریداری، اقدام به مزایده منزلم کرده و آن را به مبلغ 66 میلیون و400 هزار تومان برای خودش نگه داشته و سند منزلم را به نام بانک انتقال داده. تاکنون هم هیچ اطلاعی و اخطاری به بنده ندادند. ولی حالا خواستار تخلیه منزلم شدند. کل طلب بانک را تا زمان تخلیه و تحویل منزل به آن ها محاسبه می کنند. در صورتی که قیمت منزل همان قیمت قبل است. ولی اکنون منزل من بیش از 400 میلیون تومان قیمت شده و ارزش دارد. آیا راهی جهت جلوگیری از تضییع حقوق اینجانب هست یا خیر؟ با کمال تشکر و سپاس فراوان.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بایدزودتراقدام میکردید حالاهم بایدبامذاکره بابانک اقدام درصورت عدم نتیجه تماس بگیرید