مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اجرای وام جانبازی خرید مسکن

باعرض سلام و خسته نباشید. بنده وام جانبازی خرید مسکن گرفتم اقساطم عقب افتاده چه مدت زمانی طول می‌کشد تا بانک منزل را مصادره کند یا جلوی ملک را بگیرد. آیا راهی هست جهت تقسیط اقساط عقب افتاده.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

معمولا بانک ها علاوه سند ملک که در رهن قرار می گیرد ،گواهی کسراقساط از ضامن هم دریافت می کنند و ابتدا حساب ضامن را توقیف می کنند و چنانچه به نتیجه نرسیدند از طریق دفترخانه اسنادرسمی و اجرای ثبت در خصوص ملک اقدام می کنند.

برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام مراجعه کنید:

mohsen.narimani.lawyer