مشاوره حقوقی رایگان - شارژ مغازه

سلام. مالک گاراژی هستیم که بیشتر مغازه ها را سرقفلی دادیم. اکثر صنعتکار هستن. چون مورثی بوده، سال هاست که مستاجرین رسیدگی نکردن و به صورت نیمه مخروبه درآمده. سوال اول این که آیا سرقفلی داران باید شارژ پرداخت میکردن یا نه؟ در صورت پرداخت اجباری، شارژ سالیان گذشته رو چطور باید دریافت کنیم؟ دوم این که قیمت پارک ماشین سنگین و سبک رو باید چطور محاسبه کرد؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

باتنظیم دادخواستی اجاره بهای آن مغازه هارا باید اگرمعوقه دارند تقاضا واگرمعوقه ندارند باتعیین اجاره بهای ماهانه یا سالانه وهمچنین شارژماهانه نسبت به تعمیرات اقدام نمایی مبلغ توقف خودرو از اداره پارکبانها سوال کنید
درصورت لزوم تماس بگیرید