مشاوره حقوقی رایگان - درصد غرامت

با سلام.
بنده سرباز سپاه بودم. حین خدمت در آسایشگاه از روی موکت لیز خوردم و دچار شکستگی استخوان کف دست چپ شدم. بعد از 2 سال و نیم امروز جواب درصد غرامتم اومده. زدن یک درصد الان این یک درصدی که برای من نوشتن به صورت دیه یک جا پرداخت میکنن یا به صورت حقوق ماهانه واریز میشه؟
در ضمن یک درصد تقریبا چقدر میشه به صورت یک جا؟
بعد یک درصد یعنی چی یعنی یک درصد از دیه یا چی؟

پاسخ ها :

مهدی یوسفی چهرقانی

جناب آقای مهدی یوسفی چهرقانی :

سلام
اصولاً باید یکجا پرداخت کنن.یک درصد دیه هست که به نرخ امسال سه میلیون و سیصد هزار تومان می شود