مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اجرای حکم در اجرای احکام

با سلام. با شهرداری در مورد زمین هزار متری مشکل داشتم. شکایت کردم و تجدید نظر حدود 200 متر از زمین، به نفع من حکم داد.

الان برای اجرای احکام درخواست دادم میخواستم بدونم چقدر طول میکشه؟ و برای من اس ام اس میاد؟

اگر اس ام اس بیاد باید برم ثنا رو چک کنم؟

لطفا توضیحات کامل بدید. تشکر

پاسخ ها :

مدت زمان اجرای حکم در اجرای احکام اجرای حکم در اجرای احکام ارسال پیامک اجرای احکام پیامک سامانه ثنا سامانه ثنا اجرای حکم