مشاوره حقوقی رایگان - اخذ وام

با سلام و عرض خسته نباشید.
بنده با یه شرکت مشاوره برای اخذ وام آشنا شدم که به طریق زیر اقدام به اخذ وام میکنند:
در ابتدا تصویر کارت ملی رو میگیرن برای استعلام و سپس یه قرارداد فی ما بین میبندن (برای کارمزد) و ما رو معرفی میکنن به بانک و بانک وام رو به خود ما میده و بعد از این که وام رو از بانک دریافت کردیم، کارمزد شرکت رو طبق قراردادی که بستیم واریز می کنیم. حالا سه تا سوال دارم از خدمتتون:
1. میخوام بدونم اینکه ما کپی کارت ملی رو میدیم به این شرکت کار درستی هست؟
2. آیا این شرکت با کپی کارت ملی من میتونه برای خودشون وام بگیرن؟؟ یا احتمال سوء استفاده وجود دارد؟
3. میخواستم نظرتون رو در مورد این گونه وام ها بدونم.

با سپاس.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت معتبر بودن بلا مانع است /به نظر میرسد با صرف کپی کارت خیر / برای امضا هر سندی از قبل مشاوره حقوقی بگیرید