مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم مشاعی

سلام. بنده مالک سه دانگ از 6 دانگ ملکی هستم که مالک سه دانگ دیگر همسر مطلقه بنده بوده ولی هر یک متصرف قسمتی از ملک بوده که بدون توافق 4 سالی است اختلاف داریم. من سه دانگ خود را که سند داشته، فروخته ام. حال مالک سه دانگ خلع ید مشاعی از دو سال پیش داشته حالا اجرا کرده. خریداران با علم به مشکلات ملک مشاع، می‌توانند از بنده شکایتی داشته باشند. یا باید با مالک سه دانگ دیگر توافق کنند؟ چون او توافق نمی‌کند و علیه من ادعای باج خواهی می‌کند.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خریداران قطعا با اطلاع از وضعیت ملک خریداری کردن قاعدتا هرگونه طرح دعوا نیز رد می‌شود مگر شما در قراردادتعهد دیگری داده باشید