مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه جعلی

سلام.
مبایعه نامه ای جهت فروش 4 سهم از 14 سهم مربوط به یک ملک وجود دارد که بین سه نفر منعقد شده که دو نفر همزمان فروشنده بوده و یک نفر خریدار.
اولا قدرالسهم فروشندگان مشخص نشده است.
دوم مقدار وجه یا ثمن فروشندگان نیز ادغام شده و غیر معین است.
سوم امضاء فروشندگان جعلی است و همین طور امضاء غیر مشهور آنان است.
چهارم مبایعه نامه فاقد شماره رسمی و کد رهگیری و همچنین نام مشاور املاک و نیز فاقد مهر و امضاء مشاور املاک است.
پنجم طبق اقرار مدعی این مبایعه نامه جعلی است ولی چون شامل مرور زمان میشود نمی شود آن را اثبات کرد.
ششم اصل مبایعه نامه در دادخواست خواهان موجود نیست.
هفتم اینکه مقدار 11 سهم از 14 سهم به نام شخص دیگری در سند رسمی بیع شده است.
هشتم مقدار سهم مانده در ید فروشنده 14 سهم بوده و 4 سهم به نام آن دو نفر است که با حساب 11 سهم در اصل مورد دعاوی مطابقت ندارد.
حالا میشود برای اثبات جعل این سند و همچنین ابطال آن اقدام مؤثر را انجام داد یا خیر؟
آیا میشود از جنبه حقوقی ابطال سند کرد یا خیر؟
آیا میشود از جنبه کیفری به این موضوع وارد شد یا خیر؟
البته لازم به ذکر است که فروشندگان در مبایعه نامه هر دو فوت شده اند. یکی در سال 87 و دیگری در سال 91 و این مبایعه نامه در سال 87 و 4 ماه قبل از فوت نفر اول تنظیم شده است و وراث آن ها مورد دادخواست خواهان قرار گرفته اند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت مربوط در سايت با صرف هزينه وكيل بگيريد