مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. در تاریخ 25 اردیبهشت گزارش اخراج از کار را در اداره کار ثبت در پرونده کرده و مدارک مورد نیاز را به دفتر پیشخوان دادم. تا شهریور ماه هیچ جوابی نگرفتم و در دوم شهریور دفتر پيشخوان اعلام‌ کرد که همه باید اینترنتی ثبت نام کنند. اداره کار پاسخگو نشد و اجباري ثبت نام اینترنتی کردم. حالا در قسمت پیام ها در صفحه‌ی شخصی من، نوشته شده دیر اطلاع رسانی شده. به کجا باید دادنامه بدهم و از کجا پیگیر باشم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام برای اخذبیمه بیکاری بایدیکسال درآن محل کارکرده باشید بعداز بیکاری ظرف یک ماه تقاصای بیمه بیکاری کنید درغیر این صورت بایدابتدادرپیشخوان دولت ثبت نام کنید کدرهگیری بگیرید بعد به این سایت برید https://prkar.mcls.gov.ir
بانام کاربری ورمزعبوراخذشده ازپیشخوان دولت واردبشید ودرآنجا دادخواست تقاضای بازگشت به کاربدهید وبعداز گرفتن رای برای بیمه بیکاری اقدام کنید
امیرساعی