مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه

باسلام و سپاس. برای گرفتن سند ملکی برای باغچه ی موروثی که دو نفر شریک هستند ما متوجه شدیم که نیاز به وجود اقرارنامه ورثه یا تقسیم نامه ثبت شده در اداره اسناد هست. از تقسیم ارث 30 سال می گذرد و تقسیم نامه دستی در برگه A4 معمولی نوشته شده که اداره ثبت اصلا این برگه تقسیم نامه را قبول ندارد. میخواستم بدونم اگر وارثین 6 نفر باشند و از این 6 نفر 4 نفر حاضر به حضور در اداره ثبت اسناد برای تنظیم تقسیم نامه یا اقرار نامه در اداره ثبت باشند و 2 نفر حاضر به حضور در اداره ثبت اسناد، نیست. یک نفر از این افراد 15 سال پیش سهم الارث خود را که متراژ زمین بیش از متراژ ذکر شده در تقسیم نامه بوده و ورثه از این موضوع مطلع نبودند به صورت قولنامه ای فروخته. دومین نفر هم که در این باغچه شریک هست 60 متر از زمین را با امضای وراث در تقسیم نامه بابت هزینه هایی که کرده بودند، تملک کردند. الان با نقشه utm مشخص شده متراژ زمین بدون احتساب 60 متر، 300 متر بیشتر از شریک خود است در این وضعیت باید چکار کرد؟
درخواست مجدد برای تقسیم ترکه کرد و فروش مال به غیر را برای ملک قولنامه ای مطرح کرد؟
یا
درخواست تنفیذ تقسیم نامه برای قسمتی از باغچه که فاقد سند هست کرد و برای قسمتی از باغچه که دارای سند هست، درخواست التزام به ثبت تقسیم نامه کرد؟ برای وراث دیگر که متراژ زمین بیشتر از متراژ ذکر شده در تقسیم نامه بوده و ورثه فروخته دعوای فروش مال به غیر کرد؟
با تشکر.