مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. سه ماه پیش خودرو شرایطی خریدم. از کسی که ماشین را خریدم مال دادشش بود. بعد از سه ماه دادشش آمد و گفت من با خانومم به مشکل خوردم. صاحب سند که سند به نام خانومش بود. می گوید خانومش میخواهد برود خودرو را توقیف کند. آیا او میتواند خودرو را توقیف کند؟ او میتواند از من شکایت کند یا ماشین را پس بگیرد؟
ولی من قولنامه از شوهر زن دارم. چک ها را تا الان پاس کردم و هیچ مشکلی نداشتم.
شما می توانید یک راهنمایی کنید که من چکار کنم؟ ممنونم و سپاس.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر صاحب سندی ان خانوم باشد میتواند خودرو را توقیف کند ولی شما میتوانید از شوهرش شکایت کنید.