مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت فروش مال غیر

سلام. من شاکی یک پرونده فروش مال غیر هستم. در دادرسی اولیه طرف شکایت رو کلاهبردار دونستن و پرونده رو فرستادن دادگاه کیفری. حالا دادگاه کیفری یک ابلاغیه برای هفته آینده برای من ارسال کردن. چه موقع میتونم دادخواست خسارت و مابه التفاوت بنویسم؟ چون یک سال پیش زمین رو 50 میلیون خریدم و الان قیمتش پنج برابر شده. در مورد دادخواست حقوقی اگر کسی میتونه راهنماییم کنه، ممنون میشم.

پاسخ ها :

مطالبه خسارت فروش مال غیر جبران خسارت فروش مال غیر ضرر و زیان فروش مال غیر فروش مال غیر مطالبه خسارت