مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخير تاديه

با سلام.
بنده يک فقره چک از شخصي در سال ٩٤ دريافت كردم ولي وصول نشد و همون سال گواهي گرفتم. از چند سال گفت چك را ببر بانك و خسارت تاخير را با هم توافق مي كنيم. ولي متاسفانه چک را که وصول كردم ديگه خسارت تاخير را نداد. الان چطور ميتونم خسارت بگيرم؟

پاسخ ها :

مطالبه خسارت تاخیر تادیه چک تاخیر در تادیه چک مطالبه خسارت خسارت چک