مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تاخیر تادیه

سلام
عرض ادب
مبلغ 1/5 میلیارد اجراییه چک گرفتم طرف چندین طلبکار مثل من داره و زندانه
الف= اینکه کی دادخواست تاخیر تادیه کنم؟
ب= طرف با چندین طلبکار حدود 50 نفر با 100 میلیارد بدهی اعسارش رو قبول میکنند؟
پولها رو هم پنهان کرده بدون هیچ اتفاقی یک شبه گفته ندارم پولا رو سود و ربا دادم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست اعسار بده از تاریخ قبول اعسار هست ت تاخیر تعلق نمی گیرد.
از طرفی شما اپل اصل پولتو بگیر بعد می توانید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر بدهید.

یک وکیل :

اگر ایشان اموالی نداشته باشند دادخواست اعسار ایشان پذیرفته میشود در رابطه با دادخواست تاخیر تعدیل می توانید همین امروز اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بلافاصله دادخواست مطالبه خسارت تأخیر تادیه را مطرح نمایید

بله اعسار ایشان پذیرفته خواهد شد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما بک پرونده است و باید به درستی و دقیق بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت تاخیر نادیه از تاریخ چک محاسبه میشود و اگر فرد دادخواست اعسار دهد و پذیرفته شود تا تاریخ اعسار مطرح هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمانی که تقاضای صدور اجرائیه می‌شود خسارات تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد.
وانگهی طبق عمومات میتوانید دادخواست دهید....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای تاخیر تادیه هر زمانی می‌توانید دادخواست بدهید

مسئله اعسار حق هر شخصی می باشد و می تواند آن را از دادگاه محترم تقاضا نماید و بستگی به نظر دادگاه دارد

اما اگر طلبکاران مالی از او او اطلاع دارند که دارد میتوانند ارائه دهند یا درخواست توقیف بگیرند

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

الف
هروقت خواستید میتونید دادخواست بدید
ب
بله به احتمال زیاد تقسیط بشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه خسارت تأخیر تادیه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از به سراغ دارید معرفی کنید تا توقیف شود در غیر این صورت اعسار پذیرفته خواهد شد و تقسیط می‌شود شما میتوانید دادخواست تاخیر در تادیه را هر زمانی بدهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

از زمان تاریخ مندرج در چک لغایت زمان اجرای حکم می توانید تاخیر تغذیه را مطالبه نمایید
قبول کردن اعسار یا عدم قبولی آن بستگی به دفاعیات خوانده دعوای اعسار و نظر قاضی دارد

فاضل شاهملکی

جناب آقای فاضل شاهملکی :

پذیرش اعسار بعید بنظر می‌رسد .دادخواست هم میتونید هر زمان مطرح فرمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما هر زمانی میتونید دادخواست خسارت تاخیر تادیه رو مطرح کنید و چون چک از جمله اسناد رسمی لازم الاجرا محسوب میشه از تاریخ سر رسید براتون ئر نظر گرفته میشه الی صدور و اجرای حکم و این هم مستلزم اعلام و درج در دادخواست تقدیمی هستش

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست مناسب تقدیم کنید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام الف)مطالبه وجه به انضمام تاخیر تادیه در یک دادخواست قابل طرح است واگر جداگانه مطرح شد تفاوتی در زمان طرح نیست اما اظهارنامه حتما ارسال شود
ب) احتمال پذیرش اعسار زیاد است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعسارش یاید بررسی شود شما در جلسه رسیدگی شرکت کنید اگر دلایل و مستنداتی مبنی بر تمکن وی دارید ارائه دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

الف_ مقید به زمان نیست
ب_بله احتمالش هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست مطالبه خسارت تأخیر تادیه را پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هرچه زودتر نسبت به دادخواست تاخیر تادیه اقدام نمایید
بسته به شرایط مالی وی دارد چنانچه مالی از وی سراغ دارید معرفی نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی که به اصل پول خود رسیدی انوقت دادخواست خسارت تاخیر تادیه بده

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شما هم زمان با درخواست اجرائیه میتوانید جداگانه دادخواست تاخیر تادیه تقدیم کنید. معمولا به سختی می‌پذیرند بستگی به دفاع شما و بقیه طلبکاران دارد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام هر زمان بخواهید می توانید دادخواست تاخیر تادیه بدهید در مورد اعسار هم باید ثابت کند مبالغ دریافتی را چگونه تلف نموده

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود فورا درخواست تاخیر تادیه نمایید و اعسارش قابل قبول است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

1_همبن الان می توانید دادخواست بدهید
2_اعسار را نمی پذیرند ولی نتیجه هم ندارد اگر اموالی شناسایی نشود و ضمنا توقیف های مقدم اگر هست شما می توانید تقاضای ورشکستگی ایشان را مطرح کنید که اموال توقیفی بین همه تقسیم شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر زمانی بخواهید می توانید بر اساس حکم محکومیت چک دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه تنظیم نمایید و خسارت مذبور نیز ماهانه محاسبه می شود

بله احتمال قبولی اعسار وجود دارد مگر اینکه اموالی از ایشان یافت و به دادگاه اعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.