مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل پاس نشدن چک

با سلام.
بنده یک زمین رو فروختم مورخه 98/7/13 به مبلغ 650 میلیون به صورت چک که 50 میلیون رو نقداً هنگام عقد قرارداد و 300 میلیون چک (مورخه 98/10/27 و 98/11/27 ) که وصول نموده ام و دو فقره چک به مبلغ هر کدام 150 میلیون که پاس نشده و هر دو را برگشت زده ام. (چک های پاس نشده مورخه 99/5/27 و 99/6/27 می باشد) و همچنین دو طرف متعهد شدیم که در تاریخ 99/7/1 جهت انتقال سند حاضر بشیم. در حال حاضر بنده به عنوان فروشنده قصد فسخ معامله دارم به جهت این که نتونستم چک رو به موقع پاس کنم و متضرر شدم. همچنین تنها شرط در قسمت توضیحات مبایعه نامه این بوده ((چنانچه چک های مورد معامله تا یک ماه پس از تاریخ چک، وصول نگردد سود آن بر اساس سود بانکی محاسبه و از خریدار اخذ می گردد و چنانچه هر کدام از طرفین قصد فسخ معامله را داشتند ملزم به پرداخت 100 میلیون حق فسخ می باشند.))
لطفا راهنمایی بفرمایید آیا میتونم قرارداد رو فسخ کنم؟ چون چک ها که پاس نشد در نوسانات ارز ضرر کردم
در ضمن در ماده 6 مبایعه نامه نوشته شده که """کلیه خیارات از جمله خیار غبن به استثنای خیار تدلیس با اقرار طرفین اسقاط گردید"""
نکته آخر اینکه خریدار حاضر به فسخ معامله نیست.
با تشکر.

پاسخ ها :

فسخ معامله به دلیل پاس نشدن چک ثمن معامله فسخ معامله به علت برگشت چک فسخ معامله ملک قوانین خرید و فروش زمین برگشت چک ثمن معامله چک فسخ معامله