مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده مستاجر هستم. 26 تیر پایان قرارداد ما بود صاحب خانه گفت که تمدید میکند اما پدرش فوت کرده. گفت منتظر بمانیم تا 40 ام پدرش تمام شود. ما از سر انسان دوستی قبول کردیم. سپس گفتند به کرونا مبتلا شدن خلاصه ما را سر دواندن تا این که ده روز پیش گفتن میخواهم خانه رو بفروشم قرار شد قرارداد بنویسن که بفروشن 5 روز بعد گفتن که میخواهند خودشان بنشینند ما چه گناهی کردیم؟ هر کجا میپرسیم میگن حکم تخلیه نمیدن. در سوال جواب شما میگن حکم تخلیه میدن. وسط پاییز و زمستون من باید هر سال اسیر بشم؟ خدا رو خوش میاد؟ الان کرونا و آنفولانزا با هم هست خونه نیست. اجازه بازدید نمیدن ما همون سر زمان خودمون خونه پیدا کرده بودیم. تو رو خدا راهنمایی بکنید چند وقت زمان میبره حکم بدن؟

پاسخ ها :

مدت زمان صدور حکم تخلیه مستاجر تخلیه مستاجر به دلیل نیاز شخصی تخلیه مستاجر در دوران کرونا حکم تخلیه مستاجر قانون تخلیه مستاجر مستاجر موجر کرونا روابط موجر و مستاجر