مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک توسط مستاجر

با سلام. مالک اپارتمانی هستم که مستاجر در زمان تخلیه و تحویل کلید آپارتمان چکی از بنده دریافت کرده بابت ودیعه ولی در حضور شاهدین شفاهی مقرر شده که چک بعد از ارائه تسویه حساب کلیه انشعابات مصرفی و تسویه کامل شارژ مجتمع و پراخت چند روز اجاره عقب مانده، پاس شود. لیکن ایشان از ارائه تسویه حسابات و پرداخت چند روز اجاره عقب افتاده خودداری کرده و چک بنده را برگشت و اقدام به شکایت کرده. بعدا مشخص شده که ایشان هزینه مصرفی برق، تلفن و غیره را اصلا پرداخت نکرده. لذا از ایشان اقدام به شکایت کیفری خیانت در امانت چک نموده و سه شاهد هم معرفی شده که فعلا پرونده در مرحله رسیدگی هست. نهایتا پرونده به کجا میرسه و این پرونده نیاز به وکیل دارد؟ در ثانی بعد از تحویل کلید مشخص شده مستاجر به آپارتمان خسارت وارد کرده و کلیه وسایل نصبی آپارتمان شامل پرده ها، لوسترها، مهتابی ها، ریموت درب و بسیاری از وسایل دیگر را باز کرده و با خود برده و علی رغم تماس و پیامک های مکرر از پس دادن وسایل خوداری کرده است. درخواست تامین دلیل کردیم ولی درخواست رد شده چرا و چه باید کرد؟ سپاس.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

قاعدتاً بهتره وکیل داشته باشید ولی دره صورت میتونید کلیه خسارتها وقبوض و اجاره هارو مطالبه کنید. ضمنا بنظر شکایت خیانت درامانت اگر مدارکی دال بر امانی بودن چک نداشته باشید رد خواهد شد. بهتره ودیعه رو بحساب شورا بریزید بعد برای مطالباتتون ودیعه رو توقیف کنید