مشاوره حقوقی رایگان - عبور لوله آب همسایه

سلام.
یک واحد در مجتمع که در طبقه اول و روی پارکینگ قرار دارد. برای لوله کشی آب واحد خود، سقف پارکینگ را سوراخ کرده و تمامی لوله های جدید آب واحدش را از فضای پارکینگ عبور داده. آیا این کار قانونی است؟ آیا میشود برای جمع آوری آن از طریق قانونی اقدام نمود؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام موضوع شما مربوط به کارشناسان راه و ساختمان میباشد. کارشناسان محترم با بازدید از محل نظر صائب خود را ارائه می‌دهند پس از اثبات محق بودن شما می‌توانید طرح دعوا کنید