مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن سند خودرو

سلام. اگر چک نهایی تسویه حساب با شرکت خودرو ساز پاس شود. آیا میتوان با برگ وکالت فروش که از دفتر اسناد رسمی از قبل طی معامله صورت گرفته، با فروشنده ای که سند مالکیت خودروی وی وجود داشته فقط عبارت در رهن در آن درج گردیده، اقدام کرد. بدون حضور فروشنده. تشکر

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر وکالت معتبر و تعویض پلاک و تنظیم سند وفک رهن قید شده بله میتونید