مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت خودرو

با سلام.
حدود دو ماه پیش من خودرو پرایدی به شخصی فروختم.
قولنامه تنظیم کرده و سپس رفتیم وکالت 10 روزه برای تعویض پلاک و همچنین وکالت تام برای انتقال مالکیت به خواهر زاده ایشون دادم. ( در پشت قولنامه قید شد که ایرادی ندارد انتقال به خواهرزاده شون )
ایشون به نفر سومی فروختن و تعویض پلاک کردن اما هنوز تغییر مالکیت خودرو نکردن.
آیا در آینده مشکلی متوجه من هست؟
من میتونم اقدامی قانونی کنم یا اصلا دیگر حقی ندارم؟
چطور بفهمم مالکیت این خودرو از من خارج شده؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تا زمانی که پلاک شما روی خودرو نصب شده باشد انواع خطرات برای شما ممکن الوقوع هست بنابراین باید اگر در زمان مناسب اقدام به تعویض پلاک ننمودند باید دادخواست فک پلاک بدهید