مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مالکیت خودرو

با سلام. 6 ماه پیش خودرو به کسی فروختم و تعویض پلاک کردم. چون پول بدهکار بود، سند قطعی نزدم و طرف هم نمی آید که پول رو بدهد و سند قطعی بزنم. امکان دارد چون آشنا دارد ببرد و به نام خودش بزند یا نه؟ از کجا میشه فهمید هنوز قطعی به نام من هست یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
خیر ،انتقال سند قطعی یا باید با حضور طرفین انجام شود یا با حکم دادگاه و دستور اجرای احکام مدنی ، بنابراین از نظر قانونی این امکان وجود ندارد .
موفق باشید