مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

با سلام و خسته نباشید.
ما سندی داریم که در سال 53 پدر اینجانب ملکی خریده ولی به دلایل عدم آگاهی از نقل و انتقال سند، به نام نکرده و سند موجود را با قولنامه و وکالت نامه از فروشنده ها گذاشته داخل گاو صندوق. حالا پدر فعلا حی بوده ولی فروشنده فوت نموده که طبق قانون وکالت نامه و قولنامه باطل میشه و ما از وراث فروشنده که فوت نموده برگه حصر وراثت گرفتیم جهت اقدام به الزام به تنظیم سند و سایر مدارک.
تنها سوال در مورد ثمنیه دارم که فروشنده انتقال قطعی در پشت سند قدیمی در دفتر خانه و اداره ثبت اسناد ثبت کرده اند. اما یک کلمه که گیر کردیم این هست که نوشته به استثنای ثمنیه عرصه و اعیان به خاطر اون نمیتونیم سند 6 دانگ کامل به نام پدر کنیم و هیچ برگه و سندی از بابت این ثمنیه نه در اداره ثبت و دفترخانه ای که اون زمان معامله شده موجود نیست و همچنین فروشنده ها (وراث) تا تکلیف این ثمنیه مشخص نشه نمیشه کاری کرد. در ضمن زوجه ای که حق ثمنیه از شوهر برده در قید حیاط نیست و زمان فروش سال 53 حی بوده که وراث اقدام به فروش کردن و سندی نیست که ثابت کنه وراث حق ثمنیه این بنده خدا را چه کار کردن و به دلیل آن ما هم در انتقال سند گیر کردیم.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

درصورتی ذیحقی وجوددارد بایدصاحبش پیداشود البته میتوانید سندمشاعی هم بگیرید حتما نباید افرازشود