مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور قولنامه ای

با سلام. یک موتور سیکلت خریدم به صورت قولنامه ای. فروشنده کارت بیمه و کپی برابر اصل سند موتور بهم داده ولی اصلش رو رویت نکردم. موتور به صورت مال غیر خریداری شده. صاحب اصلی رو حتی از طریق راهنمایی و رانندگی پیدا نمیکنم. همه جور آشنا داشتم ولی اطلاعاتی ازش نیست. باید چکار کنم سند بزنم؟

پاسخ ها :

انتقال سند موتور سیکلت بدون حضور صاحب سند نبودن صاحب سند موتور سیکلت انتقال سند موتور سیکلت خرید موتور قولنامه ای قوانین خرید و فروش موتور سیکلت انتقال سند موتور سیکلت