مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

باسلام. بنده به عضویت پیمانی سپاه درآمدم. در 9 ماه اول خدمت در یگان سربازی شوخی هایی کمر به پایین با من انجام داد بعد گزارشاتی که به حوزه نمایندگی داده شد، بنده را خواستن و بازجویی کردند و من هم اعتراف کردم که شوخی در حدی بوده اما برنامه ای صورت نگرفته. بعد از اعترافات یک ماه انتظار خدمت خوردم. سر یک ماه هم کمیسیونی در یگان برگزار شد که تصمیم به مامور شدن همان (تبعید) به یکی از استان های مرزی گرفتن که بعد شش ماه هم برگردم به یگان اصلی. چون عملکردم دریگان مامور خیلی رضایت بخش بود و از فرماندهی این یگان درخواست کتبی تبدیل عضویت من را نمودند. چهارسال در یگان مامور بنا بر اعلام نیاز کتبی مکرر خدمت نمودم و بعد شش ماه تبعید هم برنگشتم به یگان اول. بنده سال 98 تیر ماه گزینش یگان اول اقدام به سیر مراحل نمود و پس از مصاحبه و اتمام کل مراحل گزینشی در تحقیقات در همان یگان که نمودند، به دلیل همان مسائل بنده رد شدم. ولی در تحقیقات یگان مامور نتیجه مثبت بوده و تایید شدم. پرونده در استان منفی و به تهران ارسال شد جهت تعیین تکلیف. عضویتم در کمیسیون نزسا هم پرونده تجدیدنظر منفی شد و کد نظامیم صفر و حقوق و بیمه ام قطع گردید و برای بنده از گزینش نامه دادند که به دلیل اتمام قرارداد پنج سال در تاریخ 98/11/25 تسویه نمایید. ولی بنده تسویه حساب ننموده ام. آیا با شکایت در دیوان عالی به نتیجه مطلوبی میرسم و دوباره به کار میتوانم برگردم نظر شما چیست؟ تشکر

پاسخ ها :

بازگشت به کار نیروی پیمانی سپاه بازگشت به کار نیروی منفک شده عدم تبدیل وضعیت نیروی پیمانی شکایت به دیوان عدالت اداری برای بازگشت به کار بازگشت به کار نیروی پیمانی سپاه دیوان عدالت اداری