مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از پارکینگ مشاع

با سلام. ما در یک مجتمع زندگی می‌کنیم با 96 واحد. تعداد 36 واحد دارای پارکینگ اختصاصی هستند. با توجه به این که پارکینگ مشاع تنها دارای 30 جایگاه پارک می باشد و 60 واحد در این مجتمع دارای پارکینگ اختصاصی نیستند و با مشکل جای پارک در پارکینگ مشاع روبه رو هستیم. آیا واحدهایی که پارکینگ اختصاصی دارند می‌توانند ادعای استفاده از پارکینگ مشاع را نیز داشته باشند؟
با تشکر.

پاسخ ها :

حق استفاده از پارکینگ مشاع پارکینگ مشاع در آپارتمان قوانین پارکینگ مشاع پارکینگ اختصاص پارکینگ مشاع قوانین پارکینگ