مشاوره حقوقی رایگان - عدم داشتن قرارداد کتبی

با مالکان دیگر بر سر پارکینگ مشاعات به توافق رسیده ایم ولی مستاجر بنده ماشینش را بصورتی پارک میکند که از پارکینگ مشاعات نمیشود استفاده کرد و اختلال در پارک طبقات دیگر بوجود آورده است و هرچه تذکر میدهیم اثری ندارد و مستاجر سه سال است که نشسته است و سال سوم قرارداد شفاهی دارد حال میخواهم بدانم میتوانم حق پارکینگ را از ایشان سلب کنم اگر میشود باید چگونه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به ایشان اظهارنامه برای مزاحمت بدهید واگر گوش نکردند شکایت نمایید .شما نمی توانید ایشان را از انتفاعات ملک واگذاری سلب نمایید.