مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه از پدر شوهر

سلام. پسر همسرم بعد از چهار سال زندگی مشترک با خانمی که همسر رسمی اش بوده به دلایلی وی را به منزل پدرش میفرستد و اقدام به اخذ وکیل و صدور حکم طلاق می کند. رای صادر میشود و پرداخت نفقه و اجرت المثل و مهریه برایش صادر میشود که به دلیل خسارات وارده از سوی زنش، حاضر به پرداخت آن نمی شود و از کشور خارج می شود. خانواده دختر، من و همسرم را به انحاء مختلف مورد آزار قرار می دهند و اس ام اس های رکیک می فرستند. چه میتوانم بکنم؟ همسرم تمام مایملک مشترکمان را به نام من صلح نموده. آیا او میتواند ادعایی از ما داشته باشد؟ اگر همسرم خدای ناکرده فوت نماید او میتواند ادعایی از ارث نماید؟

پاسخ ها :

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

با سلام تا زمانی که این خانم همسر قانونی پسر شما باشند از همسر ارث میبرند و در صورت فوت همسرتون پسر شما وارث همسرتون بوده و تبعا اختیار مطالبه مهریه رو ارث دارند.اما در مورد اموالی که صلح شده چون شما مالک جدید هستید اختیاری ندارند.ترجیحا صلح نامه رو اگر رسمی نکردید حتما دردفتر خونه اسناد رسمی سند رو تنظیم کنید